| Özel kutlamalar Sevdiklerinize, eşinize dostunuza dair özel günleri buradan duyurulabilir |
Özel kutlamalar icinde Cuma müminlerin bayramıdır! konusu , hadis-i şerifte buyurulmuştur ki; (Cumartesi günleri yahudilere pazar günleri nasaraya verildiği gibi Cuma günü müslümanlara verildi..bugün müslümanlara hayır, bereket ,iyilik vardır Hz musa dedi ki; ya rabbim!! bana cumartesi güününü ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: mezarda
Tesekkür etti: 11
3 Mesajına 3 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | hadis-i şerifte buyurulmuştur ki; (Cumartesi günleri yahudilere pazar günleri nasaraya verildiği gibi Cuma günü müslümanlara verildi..bugün müslümanlara hayır, bereket ,iyilik vardır ![]() Hz musa dedi ki; ya rabbim!! bana cumartesi güününü verdi,Muhammed aleyhisselamın ümmetine hangi günü vericeksin ? onlara cuma gününü vereceğim buyuruldu ![]() ilahi! cuma gününün kıymeti ve sevabı ne kadardır diye sordu.. Ey Musa cuma günü yapılan bir ibadete,cumartesi günü yapılan yüz bin ibadetin sevabı vardır..buyuruldu bunun üzerine Musa aleyhisselam, ya RAbbi beni Muhammed aleyhisselamın ümmetinden eyle diye dua etti Tüm kardeşlerin cuması mubarek olsun |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: RuhLar aLemi
Tesekkür etti: 164
147 Mesajına 238 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Allah razı olsun kardeşim
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
| | #3 | ||
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,328
1,213 Mesajına 1,748 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Alıntı:
Tanisma bölümünde islamiforum diye bir siteyi tanittiniz yazdiginiz mesaji düzellttim, zira web sitesi tanitma bölümüne yazmaniz uygun olacakdir dedim Avatariniz size ait bir resim onu kaldirmama ragmen inadina baska bir resimle geldiniz Su anda actiginiz konu da buraya ait degil özel kutlamalara acilacak bor konuydu Avatarinizi bir an önce degistirmenizi tavsiye ediyorum .Forum kurallarina uymuyor Alıntı:
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cuma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |