MUHAKEME.NET FORUMU > Diğer Konular > Özel kutlamalar > Cuma müminlerin bayramıdır!
Özel kutlamalar Sevdiklerinize, eşinize dostunuza dair özel günleri buradan duyurulabilir

Cuma gününde saat 15.00 te viyana Stephansplatz da Filistin icin yürüyüs yapilacaktir. Bilmeyenleri haberdar etmeniz rica olunur.

Cuma müminlerin bayramıdır!

Özel kutlamalar icinde Cuma müminlerin bayramıdır! konusu , hadis-i şerifte buyurulmuştur ki; (Cumartesi günleri yahudilere pazar günleri nasaraya verildiği gibi Cuma günü müslümanlara verildi..bugün müslümanlara hayır, bereket ,iyilik vardır Hz musa dedi ki; ya rabbim!! bana cumartesi güününü ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-22-2008, 11:49   #1
Banned

Tesekkür etti: 11
3 Mesajına 3 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 0 Sharia will become famous soon enoughSharia will become famous soon enough

Exclamation Cuma müminlerin bayramıdır!

hadis-i şerifte buyurulmuştur ki;
(Cumartesi günleri yahudilere pazar günleri nasaraya verildiği gibi Cuma günü müslümanlara verildi..bugün müslümanlara hayır, bereket ,iyilik vardır

Hz musa dedi ki; ya rabbim!! bana cumartesi güününü verdi,Muhammed aleyhisselamın ümmetine hangi günü vericeksin ?
onlara cuma gününü vereceğim buyuruldu
ilahi! cuma gününün kıymeti ve sevabı ne kadardır diye sordu.. Ey Musa cuma günü yapılan bir ibadete,cumartesi günü yapılan yüz bin ibadetin sevabı vardır..buyuruldu bunun üzerine Musa aleyhisselam, ya RAbbi beni Muhammed aleyhisselamın ümmetinden eyle diye dua etti
Tüm kardeşlerin cuması mubarek olsun
Sharia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 12:16   #2
O artık bizden

Özİ$$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 164
147 Mesajına 238 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 33 Özİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enough

Ruh Hali:
Allah razı olsun kardeşim

Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum.
Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!..
Özİ$$ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-22-2008, 12:35   #3
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,328
1,213 Mesajına 1,748 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 315 alptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nicealptraum is just really nice

Ruh Hali:
Alıntı:
Sharia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hadis-i şerifte buyurulmuştur ki;
(Cumartesi günleri yahudilere pazar günleri nasaraya verildiği gibi Cuma günü müslümanlara verildi..bugün müslümanlara hayır, bereket ,iyilik vardır

Hz musa dedi ki; ya rabbim!! bana cumartesi güününü verdi,Muhammed aleyhisselamın ümmetine hangi günü vericeksin ?
onlara cuma gününü vereceğim buyuruldu
ilahi! cuma gününün kıymeti ve sevabı ne kadardır diye sordu.. Ey Musa cuma günü yapılan bir ibadete,cumartesi günü yapılan yüz bin ibadetin sevabı vardır..buyuruldu bunun üzerine Musa aleyhisselam, ya RAbbi beni Muhammed aleyhisselamın ümmetinden eyle diye dua etti
Tüm kardeşlerin cuması mubarek olsun

Tanisma bölümünde islamiforum diye bir siteyi tanittiniz yazdiginiz mesaji düzellttim, zira web sitesi tanitma bölümüne yazmaniz uygun olacakdir dedim
Avatariniz size ait bir resim onu kaldirmama ragmen inadina baska bir resimle geldiniz
Su anda actiginiz konu da buraya ait degil özel kutlamalara acilacak bor konuydu

Avatarinizi bir an önce degistirmenizi tavsiye ediyorum .Forum kurallarina uymuyor
Alıntı:
Forum Kurallari
Avatar ve imza bölümlerine; üyelerin şahsi fotoğraflarını eklemesi; yine avatar ve imza bölümlerine ek olarak üye ismi ve mesaj içeriğinde de sitenin tanıtımı ve reklamı amaçlı site adresi yazılması veya o siteden link verilmesi kesinlikle yasaktır.Yazışmalar içinde bu kuralın kötüye kullanılması durumunda muhakeme Yönetimi reklamı kaldırmak ve üyeyi uyarmak hakkını haizdir.

alptraum isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Tags
cuma

Seçenekler
Stil