Tatlı Tarifleri icinde Çikolatalı Kurabiye yapimi konusu , Bu kurabiyeyi bir gün elmamın kalmadığını son anda fark etmem üzerine yaptım. Bir de çikolatalı deniyeyim dedim. Bazen kurabiyelerin içlerine malzeme kalmayınca sizede tavsiye ederim. Fakat ben yine durumu çaktırmayıp. ...
![]() |
| | Tutorial Tools | Stil |
| |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | safinaz (11-18-2008) |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 923
608 Mesajına 938 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herbirinin içine bu kadar çikolata giriyorsa yerim ben onu ama o da benim cüzdanımı yer ![]() |
| | |
| | #2 | |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 59
34 Mesajına 47 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() Ruh Hali: | Alıntı:
bencede çok leziz ama çok masraflı ![]()
__________________ Zalimleri kim yola getirecek? ALLAH!!! | |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: KaDeRiSTaN
Tesekkür etti: 1,281
732 Mesajına 1,414 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ben dışını değil sadece içini yerim,kahve alabilirim varsa ![]() hem eziyetsiz hem ekonomik ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Çikolatalı, kurabiye, yapimi |
| Thread Tags |
| kurabiye yapımının püf noktaları çikolatalı kurabiye yapımı çikolata talı yapımları elmali kurabiye yapimi tatlı kurabiye yapımı |
| Tutorial Tools | |
| Stil | |
| |