MUHAKEME.NET FORUMU > Webmasterlar > Pc-Internet-Msn-Gsm > Msn eklentileri,haberleri... > Çevrimdışı oturum açanları görün
Msn eklentileri,haberleri... Msn ile ilgili tüm yeni cikan haberler,eklentiler ve paylasimlar burada

Çevrimdışı oturum açanları görün

Msn eklentileri,haberleri... icinde Çevrimdışı oturum açanları görün konusu , Plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var. Plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz. ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02-28-2008, 22:44   #1
O artık bizden

Özİ$$ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 158
136 Mesajına 212 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 Özİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enough

Çevrimdışı oturum açanları görün

Plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

Plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri

gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz.
gelen sayfada oturum açtı yı seçip devam ediyoruz
ses ile bilgilendirmenin altındaki olay meydana geldiğinde ses çal kutucuğunu seçiyoruz.
ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri dioruz
bu bilgilendirme hiçbir zaman sona ermeyecek işaretlioruz

bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır.

ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir

Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum.
Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!..
Özİ$$ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden Özİ$$ kişi:
Esmaaa (07-13-2008), N u M a N (08-24-2008)
Alt 02-29-2008, 00:56   #2
O artık bizden

safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 784
540 Mesajına 816 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 safinaz has much to be proud of
safinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud of

Ne var bu msn'de,anlamadım gitti.Birisi çevrimdışı oturum açıyorsa bu ne kadar önemli,birisi sizi silmişse bu neden bu kadar önemli,birisi sizi engellemişse,yok birisi msn de şöyle yapmışsa yok böyle yapmışsa...
Çok saçma şeyler,bence artık bunlarla uğraşmak boşuna karınağrısı.Bu msn ide amma gözümüzde büyüttük...
safinaz isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
4 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden safinaz kişi:
alper (02-29-2008), ayışığı (07-13-2008), N u M a N (07-13-2008), RaPPeR_mİcChEck (03-01-2008)
Alt 02-29-2008, 16:52   #3
O artık bizden

Tecrübe Puanı: 30 Özİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enoughÖzİ$$ will become famous soon enough

vay vay vay ablamız sıkılmış msn den yaff
şöle yapalım o zman safinas abla msnle ilgili konu koymayalım buraya yada
silelim msn paylaşımları adlı alanı üstünede not asalım safinass ablamız sıkıldığı için konular kapatılmıştır
Alt 02-29-2008, 16:58   #4
O artık bizden

safinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud ofsafinaz has much to be proud of

Alıntı:
Özİ$$´isimli üyeden Alıntı
vay vay vay ablamız sıkılmış msn den yaff
şöle yapalım o zman safinas abla msnle ilgili konu koymayalım buraya yada
silelim msn paylaşımları adlı alanı üstünede not asalım safinass ablamız sıkıldığı için konular kapatılmıştır
Vay vay vay,özişş ancak bana sataşacağı zaman yorum yapabiliyor,başka zaman yorum yazdığını görene aşkolsun.Ha bu arada forum ortamında en çok şununla karşılaşır oldum.Bayanların kendi yaşlarını küçük gösterme ve beğendirme gayretleride enteresan bir şekilde özişş junior.
Alt 02-29-2008, 18:17   #5
O artık bizden

Yane şöle Bi Mesajlarını Bi Arattırda Bak Kim Kime Sataşıyor bu Haftaki şanslı Benim Bakalım Haftaya Kime Sataşacaksın
Benden Büyük Olduğun Için Sana Abla Dedim Ablacım Kızma Saygıdan Ama Eğer Zoruna Gidiyorsa Demem Ablacım
Alt 02-29-2008, 18:21   #6
O artık bizden

Alıntı:
Özİ$$´isimli üyeden Alıntı
Yane şöle Bi Mesajlarını Bi Arattırda Bak Kim Kime Sataşıyor bu Haftaki şanslı Benim Bakalım Haftaya Kime Sataşacaksın
Benden Büyük Olduğun Için Sana Abla Dedim Ablacım Kızma Saygıdan Ama Eğer Zoruna Gidiyorsa Demem Ablacım
Asıl siz bir arattırın.Ayrıca ben kimseye yaşımı söylemedim ama sizi mutlu edecekse anneniz yaşında da olurum.Yeterki siz mutlu olun,gerçi bu imkansız.
Alt 02-29-2008, 21:12   #7
O artık bizden

Mutlu olmak için nedene ihtiyacım yok.
Herkesin bildiği gibi msn haberlerini buraya koyuyoruz isteyen okur bilgi edinir isteyen okumaz.Birinin hoşuna giden bişey illaki diğerinin hoşuna gidecek diyede bi kaide yok zaten.
selametle...
Alt 02-29-2008, 21:12   #8
O artık bizden

Tamam keyfinize bakın.Böyle bir foruma gelende kabahat.
Alt 02-29-2008, 21:53   #9
o bir Paylasımcı

Tesekkür etti: 69
60 Mesajına 88 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 16 alper isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

Çanak Çömlek patladı
alper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
2 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden alper kişi:
alptraum (02-29-2008), ayışığı (07-13-2008)
Alt 02-29-2008, 22:10   #10
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Müslümanlar kardesce gecinsin sözünü müslümanlar birlik olsun sözünü ümmetim ümmetim diye aglayan resulullah su ufacik forumdaki birligimizi görse ne derdi ondan önce Allahu teala görüyor birbirimizi anlayamama gayreti icerisindeyiz nedir bu gayret anlam veremiyorum hepimizde alayci bir tavir var verilen internet gibi bir nimeti birbirimizin hatalarini düzeltmekden cok dahada kirmak icin ugrasiyoruz

Elbetteki hatalarimiz olacak benim olacak safinazin olacak alper in olacak özisin olcak 700 ü geckin üye var illaki hatalarimiz olacak ama biz hatalarimizi düzeltmek icin ugrasmazsak zannedersem amacimiz sadece kalp kirmakdan ileri gitmez

Bir müslümanin müslümana 3 günden fazla küslügü haramdir

Kalp kirmayalim insallah helallik gibi bir mevzu var bunu en ince ayrintisina kadar düsündügümüzde en dikkat etmemiz gereke n halimizden biri oldugunu anlayabiliriz sanirim

Burada gördügüm öziss kardesim yanlis anlamis ve son bir mesaj yazmis ve o mesaji sildik silmemdeki neden arayi bulmak icindi cünkü o da öyle olmadigini farketti

Yani illede hala yok yok deniliyorsa

Varin öyle yok olsun

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
5 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden alptraum kişi:
gizemli (03-01-2008), BeKKe (10-03-2008), karababa (07-13-2008), Özİ$$ (03-01-2008), RaPPeR_mİcChEck (04-08-2008)

Bookmarks

Tags
cevrimd, oturum, acanlar, grn

Seçenekler
Stil