| Muhakeme Sözlügümüz Burada sözlük artik sizsiniz kolay gelsin |
Muhakeme Sözlügümüz icinde cerrahilik nedir? konusu , Cerrahilik 17. yy sonlarinda kurucusu Nureddin Muhammed ibni Abdullah er-Rumi el İstanbuli el Cerrahi tarafindan baslatilmistir. bir sufi tarikatı olup Halvetiliğin kolu olan Ramazaniliğin şubesi ve ünlü tanidiklardan ahmet özhan, ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | cerrahilik nedir? Cerrahilik 17. yy sonlarinda kurucusu Nureddin Muhammed ibni Abdullah er-Rumi el İstanbuli el Cerrahi tarafindan baslatilmistir. bir sufi tarikatı olup Halvetiliğin kolu olan Ramazaniliğin şubesi ve ünlü tanidiklardan ahmet özhan, mazhar Alanson ve Cem yilmazda bu tarikata katilmaktadirlar
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 68
54 Mesajına 63 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | Nureddin Muhammed ibni Abdullah er-Rumi el İstanbuli el Cerrahi ( okuması çok hoş)ahmet özhan, mazhar Alanson ve Cem yilmaz da bu tarikata katılıyo yani. olsun bişeye katılsınlar da ![]() |
| | |
| | #3 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 786
540 Mesajına 816 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem Yılmaz da mı bu tarikata mensup?İlk defa duyuyorum ve çok şaşırdım.Ahmet Özhan ve Mazhar Alanson'un dini eğilimi olan kişiler olduğunu biliyordum ama Cem Yılmaz'ı da şimdi öğrendim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cerrahilik, nedir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |