| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde çeçen mücahit konusu , ...
![]() |
| | Deneme Tools | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Nerden: KaDeRiSTaN
Tesekkür etti: 1,280
732 Mesajına 1,414 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | çeçen mücahit |
| | |
| 3 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden BeKKe kişi: |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tesekkür etti: 600
309 Mesajına 468 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 1 Tecrübe Puanı: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bende sarf edilen sözlerin Türkcesini ekleyeyim! ![]() Gönlü kırık bir çocuk gibisin. Boynunu büküp öyle bakma bana Yıldızının hep parlayıp durması için Canım feda olsun Çeçenistanım La ilahe illallah Korusun seni Rabbim! Kurşun yiyip Toprağa düşen Çeçenistanım Şehadete yürüyen Çocuklarının yerine ben öleyim La ilahe illallah Korusun seni Yüce Rabbim! La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenistanım Kurşun yiyip Toprağa düşen Çeçenistanım Şehadete yürüyen Çocuklarının yerine ben öleyim La ilahe illallah Korusun seni Yüce Rabbim! La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenistanım La ilahe illallah Korusun seni Yüce Rabbim! La ilahe illallah Benim Müslüman Çeçenistanım
__________________ FARK ETMELI: Ölüm dedigin üc gündür, dün geldi gecti yarin mechuldür, O halde Ömür dedigin 1 gündür o da BUGÜN dür... |
| | |
| 3 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden oguzhan kişi: |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| çeçen, mücahit |
| Deneme Tools | |
| Stil | |
| |