| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Camide Çocuk oLmak konusu , Bu üstteki rukuyu yanlış yapmış heralde...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: !sTaNBuL
Tesekkür etti: 27
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]() ![]() Bu üstteki rukuyu yanlış yapmış heralde
__________________ •●●HiLaLNuRu●●• Kıl beni ey namaz! İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında. Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme. Kıl beni ey namaz! Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından. Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına. Kıl beni ey namaz! İnsan kıl beni! Doğru kıl! Duru kıl! Diri kıl beni! İnsan kıl bu bedeni..! ![]() คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг... |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: ((ArGun)) Yaş: 20
Tesekkür etti: 0
5 Mesajına 7 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() Ruh Hali: | esselamu alykum yahu mübarek fotolar çk güseL ..Allah razı olsunn del muglah (Allah a emanet)
__________________ HüzünLe titreyen gönLe ince bi âh dokunur, kaLbi kırık oLanın gönLüne ALLAH dokunur |
| | |
| chechengirl adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | HiLaLNuRu (10-05-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| camide, cocuk, olmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |