| Sohbet bölümü Herkes burada sohbet edebilir |
Sohbet bölümü icinde Bugünkü ruh haliniz? konusu , Hadi buyrun arkadaşlar ruh halimizi paylaşalım..buyrun seçin mutluyum beklemediğim şeyler oldu uykuluyum sinirliyim şaşkınım düşünceliyim çok sıkıldım sakinim patlıyorum üzgünüm dövebilsem keşke hiç bir fikrim yok duyun sesimi çekilmezim...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 665
649 Mesajına 1,130 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bugünkü ruh haliniz? Hadi buyrun arkadaşlar ruh halimizi paylaşalım..buyrun seçin ![]() mutluyum beklemediğim şeyler oldu uykuluyum sinirliyim şaşkınım düşünceliyim çok sıkıldım sakinim patlıyorum üzgünüm dövebilsem keşke hiç bir fikrim yok duyun sesimi çekilmezim
__________________ ![]() |
| | |
| beyza adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | oguzhan (10-12-2008) |
| | #2 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 17
34 Mesajına 44 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 13 ![]() | Sakinim. |
| | |
| | #3 |
| Artık buranın yerlisi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür etti: 70
55 Mesajına 70 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ben biraz karışığım. ama bununla ilgili ifade yook. |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | şu ifade olabilir karışıklık için![]() |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | ![]() |
| | |
| | #7 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 217
46 Mesajına 75 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | sakinim... |
| | |
| | #8 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Ş.urfa
Tesekkür etti: 407
185 Mesajına 284 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | bugun çok huzurluyum. Nedenmi çünkü İslamiyetin maneviyatını çok güzel şekilde hisediyorum
__________________ "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." Emeğe saygı için TEŞEKKÜR butonuna basmayı unutmayınız !!! |
| | |
| | #9 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Frankfurt am Main Yaş: 23
Tesekkür etti: 21
13 Mesajına 27 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() Ruh Hali: | hizliyim benim icin bi tane resim bulun bakalim:D |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bugnk, bugünkü, haliniz, ruh |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |