| Sohbet bölümü Herkes burada sohbet edebilir |
Sohbet bölümü icinde Bugün sizi anlatan kelime nedir konusu , YAA KARDEŞLER BU BAŞLIĞI BİR ÇOK FORUMDA GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR BENDE GÖRDÜM VE KONUYU BAŞLATAN OLMAK İSTEDİM ;D BUYRUN BEN BAŞLATIYORUM DEVAMI GELİR İNŞ... BUGÜN BENİ ANLATAN KELİME UYKUSUZ VE YORGUN...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 37
60 Mesajına 99 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün sizi anlatan kelime nedir YAA KARDEŞLER BU BAŞLIĞI BİR ÇOK FORUMDA GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR BENDE GÖRDÜM VE KONUYU BAŞLATAN OLMAK İSTEDİM ;D BUYRUN BEN BAŞLATIYORUM DEVAMI GELİR İNŞ... BUGÜN BENİ ANLATAN KELİME UYKUSUZ VE YORGUN ![]() |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | huzurlu..sakin...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | pragmatis derlerdi bugünlerde tekrarlanan bir kelime oldu. olması gerektiği gibi olmaktan kaynaklanabilir ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür etti: 37
60 Mesajına 99 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() | heycanlı.. |
| | |
| | #6 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür etti: 121
112 Mesajına 163 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() | Girdiği ameliyat sonrası,bir çocuğun hayatını kurtaramayıp ve bunu da ailesine haber verdikten sonra...araba kullanmayacak kadar mütevazi...son otobüsü de kaçırdıktan sonra evine taksiyle dönüyor...lakin eve gittiğinde onu mutlu! edecek haberler ve güleryüzlü bir aile bekliyor...ve sabah okuyamadığı gazeteye akşam bakarken,ıraklı kadınlardan birinin onlarca amerika askeri taarfından tecavüzünü okurken,köşede çook sevdiği bir arkadaşının evlilik davetiyesini görürken,bu karmaşa içinde ufacık çocuğu bacaklarına yapışmış yüzüne gülüyor,hanımı da ne yiyeceğini soruyor o an duymayan kulaklarına üçüncü kez... böyle bir adam gibi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bugn, sizi, anlatan, kelime, nedir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |