| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Bu konu Sırf Alperen İiçin:) konusu , Komşumuzun küçük bir çocuğu var(2 yaşında)o kadar çok arabalara düşkün ki bu yaşında araba resimleri yapıyor ve bana internette "ayaba aç" diyor....
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 784
540 Mesajına 815 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Komşumuzun küçük bir çocuğu var(2 yaşında)o kadar çok arabalara düşkün ki bu yaşında araba resimleri yapıyor ve bana internette "ayaba aç" diyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 18
Tesekkür etti: 0
6 Mesajına 8 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() Ruh Hali: | ne güzel ayabalarmış..alperen sevmede haklı..ben de çok sevdim ![]()
__________________ Hayat düşünceleri tutan bir hapishanedir.İnsan can sıkıcı bir saç demetidir.Ben de akılsız bir robotum.. |
| | |
| | #3 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 33
18 Mesajına 22 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 14 ![]() ![]() | pikaçu lu olan gerçekten güzelmiş ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| alperen, konu, sırf, İiçin |
| Seçenekler | |