| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Böylesini Hiç Görmediniz.... Tiftik Kuşu konusu , Çok enteresan ilk kez gördüm aranizda bu türü bilen veya gören varmıydı __________________...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür etti: 796
454 Mesajına 840 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Böylesini Hiç Görmediniz.... Tiftik Kuşu ![]() ![]() ![]() ![]() Çok enteresan ilk kez gördüm aranizda bu türü bilen veya gören varmıydı __________________
__________________ "Andım yine Seni herşey yâdımdan silindi..." ![]() |
| | |
| BeKKe adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | yabanGülü (10-07-2008) |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 662
641 Mesajına 1,101 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | görmedim cidden çok korkunçmuş ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,029 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | gagası muhabbet kuşu gibiymiş... ilginç ama nasıl uçuyoki bu kuş..
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | bence bu kuşu üsrüne bişiy geçirmişler ![]() Alptraum anlar şimdi muhabbet kuşu olup olmadığını onun yorumlarını bekleyelim ![]() |
| | |
| | #6 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bu kus üzerinde deney yapmislar gibi ![]() Cok tüyleri var kus dedigin ucar bu tüylerin agirligindan nasil ucacak. Sanki muhabbet kusu üzerinde birseyler denemisler gibi ama tabiki bu benim sagliksiz olan görüsüm ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | neden sağlıksız olsun ki alptraum bencede fön çekmişler gibi kuşun tüğlerine dalgalısından hem de ya da bişiy geçirmişler..yoksa bende mi sağlıksız düşünüyorum![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| böylesini, gormediniz, hic, kuşu, tiftik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |