Özgün Müzikler icinde Boomp3 deki mp3 ü Foruma ekleme Resimli anlatim konusu , 'a giriyoruz ve karşımıza gelen sayfada gözat'a tıklıyoruz... ---------------------------------------------------------------------- Ardından Bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz mp3 ü seçiyoruz ---------------------------------------------------------------------- Mail adresimizi vs. yazdıktan sonra Upload'ı bekliyoruz... ---------------------------------------------------------------------- 'Posting player to your blog' ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Boomp3 deki mp3 ü Foruma ekleme Resimli anlatim ![]() ---------------------------------------------------------------------- Ardından Bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz mp3 ü seçiyoruz ![]() ---------------------------------------------------------------------- Mail adresimizi vs. yazdıktan sonra Upload'ı bekliyoruz... ![]() ---------------------------------------------------------------------- 'Posting player to your blog' yazan yere tıklıyoruz ![]() ---------------------------------------------------------------------- Kodu kopyalıyoruz... ![]() ---------------------------------------------------------------------- işaretli kısım hariç bütün kodları siliyoruz... ![]() ---------------------------------------------------------------------- yada Sayfanın Linkinden kopyalıyoruz (Fark etmez) ![]() ---------------------------------------------------------------------- ve forumumuzdaki boomp3 butonuna basıp kodu ortaya yapıştırıyoruz... ![]() ve playe tıklayıp dinliyoruz bu kadarcıkNot: Daha genis anlatimlar ve eklemeler icin lütfen
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| anlatim, boomp3, deki, ekleme, foruma, mp3, resimli |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |