Rapidsiz Filmler icinde Black Hawk Down Kara Şahin Düştü 2001 HDRip 500 mb Mkv NO RAPİD Tr Altyazı konusu , Yapım : 2001, ABD Tür : Aksiyon / Dram / Savaş Yönetmen : Ridley Scott Senaryo : Ken Nolan Yapımcı : Jerry Bruckheimer Görüntü Yönetmeni : Slawomir Idziak Müzik : ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür etti: 7
48 Mesajına 75 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Black Hawk Down Kara Şahin Düştü 2001 HDRip 500 mb Mkv NO RAPİD Tr Altyazı Yapım : 2001, ABD Tür : Aksiyon / Dram / Savaş Yönetmen : Ridley Scott Senaryo : Ken Nolan Yapımcı : Jerry Bruckheimer Görüntü Yönetmeni : Slawomir Idziak Müzik : Hans Zimmer, James Michael Dooley, Mel Wesson Süre : 2 saat, 24 dk. Gösterim Tarihi : 1 Mart 2002 Oyuncular : Orlando Bloom, Ewan McGregor, Sam Shepard, Josh Hartnett, William Fichtner, Eric Bana, Tom Sizemore Konusu : 1993'de birleşmiş milletlerin Somaliye yiyecek yardımı yapmasının ardından gelen yardımları adamları tarafından toplatan Mohamed Farrah Aidid onbinlerce insanın ölmesine yol açmıştır.Bu olaya bir son vermek için özel eğitimli bir ekibin Aididin iki önemli adamını şehir merkezinde bir binada yakalamasına karar verilir.Plana göre şehre helikopterle gidilecektir binada 2 adam yakalanılarak sıcak çatışma olmadan geri dönülecetir 45 dakikada bitmes planlanan bu görev helikopterlerden birinin düşürülmesiyle bir anda tersine döner.Bundan sonra sayıları az olan askerlerle binlerce somali 18 saat süren bir savaşa başlar. IMDB : Altyazı içindedir Part 1 Part 2 İyi SeyirleR
__________________ PAYLAŞIMLARIMDA BULUNAN GÖRÜNTÜ CAPSLERİNİ BEN HAZIRLIYORUM AYNI FİLME AİTTİR ALINTI DEĞİLDİR. TÜRK İSEN ÖVÜN GURUR DUY DEĞİL İSEN İTİAT ET HARCANAN EMEĞE BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM |
| | |