| Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz |
Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Bitroad'dan Dosya Download konusu , İlk olarak aşağıdaki linklerden birinden Bitroad.net alet çantasını indirin. bu 2 mb lık dosyada download sırasında kullanacağımız FullURL ve İnternet Download Manager programı var. (crackı ile birlite artık sorunsuz ) ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yavas yavas alısıyor ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: istanbul Yaş: 19
Tesekkür etti: 24
22 Mesajına 33 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | İlk olarak aşağıdaki linklerden birinden Bitroad.net alet çantasını indirin. bu 2 mb lık dosyada download sırasında kullanacağımız FullURL ve İnternet Download Manager programı var. (crackı ile birlite artık sorunsuz -DOWNLOAD LİNKİ- İndirdikten sonra ilk olarak FullURL programını açıyoruz ve aşağıdaki resimdeki uygulamaları yapıyoruz. sonra indirdiğiniz alet çantasının içindeki internet downlaod manager i kurun ve arşivin içindeki txt dosyasındaki anlatımım ile programı tam sürüm yapın. ve sol üstten Add URL ye tıklayın ve indirme işlemini başlatın. indirme aşırı hızlı. bunu siz de farkedeceksiniz. bir kere bitroad dan dosya indirdikten sonra, sharedzilla yada başka sitelerin yüzüne bile bakmayacağınızı garanti ediyorum. anlatım bana aittir. kolay gelsin. -İNTERNET DOWNLOAD MANAGERİ FULL YAPMAK- İndirmiş olduğunuz alet çantasının içindeki idman511.exe yi açark ineternet download managerı kurun ve kurulum tamamlandıktan sonra yine alet çantasında bulunan RegKey dosyasını çalıştırın ve kayıt girdilerine kaydetin. en son olara da yine alet çantasının içindeki IDMan.exe dosyasını sağ tıklayıp kopyala deyin ve programı kurduğunuz dizine ("c:\program files\Internet Download Manager" olur eğer kurulum esnasında farklı bir yer seçmediyseniz) yapıştırın. "bu klasörde zaten değiştirilsin mi?" dediğinde "evet"i tıklayın ve programı çalıştırın. artık programınız sorunsuz ve tamamen full. kolay gelsin. |
| | |
| strongking adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | RaPPeR_mİcChEck (06-25-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bitroaddan, dosya, download |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |