Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar Forum ile alakali hususlar burada toplanacakdir,fikirlerinizi ve görüslerinizi buraya bildirebilirsiniz

Bir sorun ?

Forumdaki Gelismeler, Duyurular Ve Sorunlar icinde Bir sorun ? konusu , Selamun aleykum, Sorun deyince geldim çünkü benim siteyle ilgili sorunlarım var birazcık -Mesela ben bir konuya mesaj attığımda konuya tekrar dönüyorum mesajım gözükmüyor ancak f5 yapınca gözüküyor diğer sayfalarda da ...

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 10-05-2008, 17:28   #1
o bir Paylasımcı

HiLaLNuRu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 27
40 Mesajına 59 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 9 HiLaLNuRu will become famous soon enoughHiLaLNuRu will become famous soon enough

Ruh Hali:
Unhappy Bir sorun ?

Selamun aleykum,
Sorun deyince geldim çünkü benim siteyle ilgili sorunlarım var birazcık
-Mesela ben bir konuya mesaj attığımda konuya tekrar dönüyorum mesajım gözükmüyor ancak f5 yapınca gözüküyor diğer sayfalarda da öyle önceden girdiğim bi konuya tekrar girince yeni mesajları görmem için sayfayı yenilemem gerekiyor acaba sorun neyden kaynaklanıyor ve çözümü ne?
- Bir tane daha video bölümü açılmış galiba oradaki videolar bende açılmıyor çarpı işareti çıkıyor videoların kaynağı ne google filan mı ?
.Şimdiden Allah razı olsun...

Kıl beni ey namaz!
İkiye bölünsün kalbim ortasından çatlasın kıblenin şakağında.
Sevgilinin işaret parmağı değsin yeterki göğsüme.
Kıl beni ey namaz!
Topla sevdalarımı kırık aynaların çatlaklarından.
Ömrüme ilikle seviçlerimi, firûze düşler düşür alnımın şafağına.
Kıl beni ey namaz!
İnsan kıl beni!
Doğru kıl!
Duru kıl!
Diri kıl beni!
İnsan kıl bu bedeni..!

คşк...єzєl๔є ๒เг ๓єгђค๒ค เ๔เ ; ђâlค кเ ๏๔ยг...
HiLaLNuRu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2008, 17:42   #2
Administrator

alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14
Tecrübe Puanı: 291 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Alıntı:
HiLaLNuRu´isimli üyeden Alıntı
Selamun aleykum,
Sorun deyince geldim çünkü benim siteyle ilgili sorunlarım var birazcık
-Mesela ben bir konuya mesaj attığımda konuya tekrar dönüyorum mesajım gözükmüyor ancak f5 yapınca gözüküyor diğer sayfalarda da öyle önceden girdiğim bi konuya tekrar girince yeni mesajları görmem için sayfayı yenilemem gerekiyor acaba sorun neyden kaynaklanıyor ve çözümü ne?
- Bir tane daha video bölümü açılmış galiba oradaki videolar bende açılmıyor çarpı işareti çıkıyor videoların kaynağı ne google filan mı ?
.Şimdiden Allah razı olsun...

Ilk sorununuz aslinda sorun degil, olmasi gereken, Siz sayfayi geri yaptiginizda önceki hali ile karsilasirsiniz. Sayfayi yenilemek zorundasiniz mesaji görmek icin. Siz konuya mesaj yaziyorsaniz zaten yazdiginiz mesaj otomatik yönleniyorsunuz.

2. sorununuzu anlayamadim. Ben hem internet explorerda baktim hemde firefox ta bir sorun gözükmüyor. Javanizda ya da playerlarinizda bir problem olmasin. Tavsiyem mozilla-firefox kurmanizdir.

Verdigim adresten ulasabilirsiniz.

Isterseniz sorununuzu screenshot ile buraya aktarirsaniz bizlerde tam olarak görmüs oluruz.

alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
HiLaLNuRu (10-05-2008)
Alt 10-05-2008, 20:00   #3
o bir Paylasımcı

Tecrübe Puanı: 9 HiLaLNuRu will become famous soon enoughHiLaLNuRu will become famous soon enough

Ruh Hali:

Alıntı:
Ilk sorununuz aslinda sorun degil, olmasi gereken, Siz sayfayi geri yaptiginizda önceki hali ile karsilasirsiniz. Sayfayi yenilemek zorundasiniz mesaji görmek icin. Siz konuya mesaj yaziyorsaniz zaten yazdiginiz mesaj otomatik yönleniyorsunuz.
Yoo hayır ben sayfayı geri yapmıyorum ,demek istediğinizi anladım ama öyle değil mesela şöyle ki ben foruma giriş yaptığımda önce yönlendiriliyorsunuz yazısı çıkıor oraya kadar tamam ama sonra anasayfa açılınca tekrar ziyaretçi gibi oluyorum giriş yapmamış gibi ancak sayfayı yenilemem gerekiyor .Ben de anlamış değilim ama v bulletin forumlarda böyle oluyor genelde smf de böyle birşeyle karşılaşmadım.Burası da vbulletine benziyor Neden böyle yapıyor anlamıyorum :(

Alıntı:
2. sorununuzu anlayamadim. Ben hem internet explorerda baktim hemde firefox ta bir sorun gözükmüyor. Javanizda ya da playerlarinizda bir problem olmasin. Tavsiyem mozilla-firefox kurmanizdir
İkinci sorunun sebebini biliyorum aslında .Bizim bilgisayarda k9 diye bir program var bazı siteleri engelliyor .Size hangi videoları ekliyorsunuz diye sormamın sebebi bu ,çünkü o sitenin linkini yazıp izin verdirtmem lazım düzelmesi için.

Alıntı:
Isterseniz sorununuzu screenshot ile buraya aktarirsaniz bizlerde tam olarak görmüs oluruz.

o da böyle birşey
Alt 10-05-2008, 20:11   #4
Administrator

Tecrübe Puanı: 291 alptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the roughalptraum is a jewel in the rough

Ruh Hali:
Simdi ilk aldiginiz hatanin bizim forumumuzda olmasinin mümkünati yok. Simdi bu url olayi. örnegin bir siteye www. yazmadan direk ismini yazarda girerseniz o siteyi görürsünüz. Fakat giris yaptiginizda sistem onaylar hatta iceride gözükürsünüz ama mesaj yazamazsiniz ve giris yapmamis gözükürsünüz. Bizim sitede www. yazmadan site ismini girerseniz otomatik www. ye dönüstürecek ve bu sorun ortadan kalkmis olacak rahatlikla. Yine bazi sitelerede www. yazarak giremezsiniz. Onlarda wwww. olayini protesto amacli sadece site ismini alirlar. Bu durumda bizim sitede bu islemin olma olasiligi yok. Bu hata bu sebepten kaynaklaniyor. Ama tavsiyem madem böyle bir hata aliyorsunuz. bilgisayarinizdaki tüm cerezleri silebilirmisiniz. Ondan sonra giris yapmayi deneyin.

2. probleminiz ise sizden kaynaklaniyor. Bu cesit script bende kullaniyordum ama dayanaamdim herseyi engelliyor. Cok sinir olmustum. Tavsiyem scripti kullanmamaniz ama siz kendinize bir önlem olarak görüyorsaniz birsey diyemeyecegim. Bizim siteye google, yahoo, youtube, nurtube, izlesene v.s. yani her siteden video yüklenebiliyor sevenload da var aralarinda.
alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler:
HiLaLNuRu (10-05-2008)
Alt 10-05-2008, 20:50   #5
o bir Paylasımcı

Ruh Hali:
Tamam çok sağolun sayın admin dediklerinizi yaparım artık olmazsa sağlık olsun f5 e de alıştım zaten k9 u kendi iradem dahilinde olsa çoktan kaldırmıştım.neyse tekrar Allah razı olsun...

Not: Bu arada siz youtubeden ekleyebiliyormusunuz yani türkiyede henüz açılmadı da istesem de göremem onu yani

Konu HiLaLNuRu tarafından (10-05-2008 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-05-2008, 21:03   #6
Administrator

Ruh Hali:
O yüzden dolayi youtube eklemelerine agirlik vermiyoruz daha cok baska yerlerden siteye ekliyoruz tüm tr girisli üyeler görebilsin diye

Bookmarks

Tags
bir, sorun

Seçenekler
Stil