Avusturyada ki hukuksal problemler icinde Bir Kaç Önemli Link konusu , Devlet Kurumları Bundeskanzleramt Österreich Bundespräsident Islamische Glaubensgemeinschaft in Österreich Islamisches Realgymnasium T.C Konsolosluk T.C Viyana Büyükelçiliği T.C Viyana Büyükelçiliği Diyalog Platformu T.C Viyana Eğitim Müşavirliği Webservice der Stadt Wien Wiener ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,020
426 Mesajına 563 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 36 Tecrübe Puanı: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Kaç Önemli Link Devlet Kurumları Bundeskanzleramt Österreich Bundespräsident Islamische Glaubensgemeinschaft in Österreich Islamisches Realgymnasium T.C Konsolosluk T.C Viyana Büyükelçiliği T.C Viyana Büyükelçiliği Diyalog Platformu T.C Viyana Eğitim Müşavirliği Webservice der Stadt Wien Wiener Linien Sivil Toplum Örgütleri (VİF) Viyana İslam Federasyonu ATİB(Avusturya Türk İslam Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Birliği) | Avusturya İslam Enstitüsü AYDER JUWA(Avusturya Gençlik Federasyonu) Tirol Anadolu Alevileri Kültür merkezi UETD Viyana Nur Öğrenci Birlikleri (ISV)Interkulturelle Studentenvereinigung Wonder Österreichische HochschülerInnenschaft Yardım Kuruluşları Cansuyu Caritas Deniz Feneri Kimse Yokmu İHH
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| yabanGülü adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | alptraum (03-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bir, kac, nemli, link |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |