| Resim ve Fotoğraf Kendi cektiginiz resimleri ya da diger resimleri bu kategoride paylasabilirsiniz.... |
Resim ve Fotoğraf icinde Bilgisayarlarimizin görüntüleri konusu , Ben kendi saatlerimi gecirdigim mekani sizlerle paylasmak istedim. Paylasmak isteyen arkadaslarda paylasabilirler. Iste benim mekanim...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Administrator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,252
1,107 Mesajına 1,588 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Bilgisayarlarimizin görüntüleri Ben kendi saatlerimi gecirdigim mekani sizlerle paylasmak istedim. Paylasmak isteyen arkadaslarda paylasabilirler. Iste benim mekanim ![]() ![]() ![]()
__________________ Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim. ![]() |
| | |
| | #2 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aradığımızda merdiven altından ulaşıyoruz sana öylemi. Bak bende terastasın zannediyordum. ; )) Krakerleride ye bakalım. Afiyet olsun. Birde koltuğun güzel. Ben yıllardır sandalyedeyim. ![]() selametle.. |
| | |
| | #4 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 289
199 Mesajına 304 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ciddi mi yahu? Tabi ben Yeşilaycı olunca aklıma gelmedi hiç. Ayrıca o ne öyle? Ekstra uzun sigara mı? Bana mı öyle geliyor? selametle.. |
| | |
| | #5 |
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Sigara sariyorum üstadim. Hazir icmiyoruz. Lakin ucuzda degil bizde en ucuz böyle idare ediyoruz. ![]() |
| | |
| alptraum adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | mhmt (10-06-2008) |
| | #6 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 710
566 Mesajına 1,029 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 172 Tecrübe Puanı: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() | o msn deki kim benmiyim ![]()
__________________ ![]() "Rezitiere! Im Namen deines Herrn!" ( 96. Sura) Der Führer 1 eylül 2008 tarihinden önce upload ettiğim Filmlerin partlarının yedekleri elimde olmayan sebeplerden dolayı silinmiştir... Yani Maalesef linkleri yenileme gibi bir şansım yok!.. Anlayışla karşılayacağınıza eminim... Özel mesaj veya msn yoluyla sorulan sorulara cevap verilmeyecektir!!! sorunlarınızı forumumuzdaki uygun bölüme yazınız... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
Blog Başlıkları: 14 Tecrübe Puanı: 291 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruh Hali: | Düzende ne imis sen benden daha düzenlisin ben özellikle toplayabilmistim resim cekiyorum diye :D:D Bu arada o tatlida da alacagin olsun Bogazindan nasil gecti |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bilgisayarlarimizin, görüntüleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |