Yemek Tarifleri icinde Biberli Tavuk Sote konusu , Malzemeler 2 Adet tavuk göğsü 1 Adet soğan 1 Adet salçalık kırmızı biber 5 Adet çarliston biber 2 Diş sarımsak 2 Çorba kaşığı zeytinyağı 2 Adet iri domates Tuz, karabiber, ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 158
136 Mesajına 212 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() | Biberli Tavuk Sote Malzemeler 2 Adet tavuk göğsü 1 Adet soğan 1 Adet salçalık kırmızı biber 5 Adet çarliston biber 2 Diş sarımsak 2 Çorba kaşığı zeytinyağı 2 Adet iri domates Tuz, karabiber, kekik Hazırlanışı Göğüs etlerini küçük kuşbaşı şeklinde doğrayıp, teflon tavaya alın. Orta ateşte etler suyunu bırakıp çekinceye kadar kavurup, tuz serpin. İnce kıyılmış soğan, sarımsak ve zeytinyağını ekleyip sote edin. Biberleri ince şeritler halinde, domatesleri küçük küçük doğrayıp tavaya ilave edin. Tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı olarak ara sıra karıştırarak 15 dakika orta ateşte pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun...
__________________ Günahlarıma ağlamazmı gözlerim anlayamadım elimden uçtu gitti ömrüm. Ne hayal, ne kuruntu hakikat istiyorum. Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum!.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| biberli, tavuk, sote |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |