MUHAKEME.NET FORUMU

Пошук па форуму

Пашыраны пошук

Уваход для зарэгістраваных карыстальнікаў

Запомніць мяне Дадаць тэму | Забыты

Register
Welcome

Хатице нашай Маці Робіць Памятныя службы

Апавяданні і воіны Кніга Хатице нашай Маці Робіць Памятныя службы гэтым пытанні, якое адбылося сухой далонню рукі на аснове пасланнік Алаха? пажылой жанчыне, якая прыйшла да дзвярэй, хадзіць на жаданне Ицгар ...

MUHAKEME.NET ФОРУМ > Іслам > Апавяданні і воіны » Хатице нашай Маці Робіць Памятныя службы
Connect with Facebook
Alt 10-23-2009, 11:33   #1
{{şura}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Хатице нашай Маці Робіць Памятныя службы

Вазьміце яго сухія і галіны на аснове пасланнік Алаха? Пажылы жанчынай, якая падышла да дзвярэй, каб трапіць у гэта па ўласным жаданні Ицгара
Muhakeme.net - Хатице нашай Маці Робіць Памятныя службы "Што Resulallah, пажылая жанчына, якая не ведае, zâtınızı хоча бачыць", сказалі яны.

Messenger-я Ekrem Святасці:

"Прабачце мяне, калі ласка, прыходзьце," яны камандаваў.

Старэчага сапраўднай лук стане жанчына стаіць, пальмавыя галіны атрымліваюцца з asâsına аснове, зыходзячы з пасланнік Алаха? S дзверы ўвайшоў, адзін-два крокі наперад, пасля дыягназу, што пасланнік Алаха толькі ўстаў, тым менш ўнутры какосавыя валакна запоўненыя матрац паказваючы сядзець хацеў.

Resûlüllah'ın гэтых жанчын паказаў, пашанай і павагай, то прысутнічае ў Хазрат-і-Амар заўважыў нават, хто ён пытаецца, дзе гэта ihtiyareye паказаны гэтай ветлівасці, крыху больш падобна на адкрыццё для гэтага старога падняцца пасля: "Што Resulallah, Хто гэтая жанчына, не паважаць яго настолькі, каб устаць, паказаць свой інтарэс, каб даць ваш матрац? " сказаў ён.

Resûlüllah'ın складаўся з адной фразы адказ:

"Гэтая жанчына была адна з нашых дружалюбных Hatîce'nin!"

Пытанні Тут прыходзяць на розум нешта накшталт:

"Веснік Грейс, і гадоў таму памёр, Хатице Маці мы, чаму так шмат увагі адчуў, што яго сябар, нават ўстае, матрацы, каб даць іх kadirşinâslığında знайшлі былі" Хатице Маці нашай гэта вельмі раззбраенне рысы Што было?

Адказ на гэтыя пытанні, Хазрат-і 'A'ishah Маці прысутнасць, якое адбылося ў зборку, можна знайсці ва ўспамінах. Fahr-я сусвету, Госпада нашага, у сям'і, чат, нашага прарока Valide Хатице доўга yâdetmiş ўспаміны назад патлумачыць апошнія дні былі выказаныя.

A'ishah Наш Прарок "Маці:

"Што Resulallah і гадоў таму памёр і больш не старая, так ўзгадаць і yâdetmekte Якія перавагі ў вас ёсць? Алаха Zülcelâl вы ад яго больш малады і прыгожы падарунак мець, у вусце жанчын, нават калі б не старыя, а не маладых людзей даў, сказаў ён. Спраўджвацца з гэтым заявай пасланнік Алаха Хазрат A'ishah Гц. Valide Хатице не забудзьцеся паведаміць нам, чаму гэтыя адказы, прачытайце ўважліва і мудра, з'яўляюцца:

'A'ishah O'! Шмат гадоў, хоць Hatîce'yi забываць, гэта знешняя прыгажосць не з'яўляецца.

Калі я адмовіўся, і адмаўляў, што хто-небудзь, паверце мне, і Хатице было пацверджана.

Etrafımdakiler мяне ў ілжы, нават калі Хатице мне, ты кажаш праўду, не бойся, сказаў ён.

Калі людзі не маюць штампа ад мяне, Хатице прыняць усе багацце перада мной ва ўсіх гэтых заказаў, вы можаце выдаткаваць, як вы хочаце ", сказаў ён.

Я не адзін у свеце ў наш час, Хатице, ніколі за мяне не ўсе з іх носяць часовы характар, не турбуйцеся, гэтыя цяжкасці ў будучыні аб'екты будуць сачыць, сказаў ён.

Тут я Hatîce'yi, не забыць гэтыя ахвяры?

Гц. Hatîce'yi гадоў, не забудзьцеся справы па сутнасці, перш чым пасланнік Алаха, даюць жанчынам сябрам прыйшлося сядзець на падушках, заваявалі аўтарытэт і значэнне, пацягнулі за ўвагу дам.

Дамы вернікаў іслам не павінна быць перашкод для іх мужоў, якія працавалі самааддана дзеля барацьбы. Хатице нашых маці, усе сілы і сродкі для аказання дапамогі ў выпадку павінна ўмацаваць ідэалы, за якія мозгу.
{{şura}} isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap

Тэгі
наша маці, Хатице, абслугоўванне, Кайла, незабыўны

Хуткі адказ
Выпадковы пытанне

Ваша паведамленне:
Опцыі

Опцыі
Стыль Рубрыка водгукаў
Рубрыка водгукаў:

Падобныя тэмы
Прадмет Аўтар Форум Адказы Апошняе паведамленне
Хатице не забываць нашых паслуг маці kilan Жыццё паглынання Генеральны Ісламскай Раздзел 0 06-29-2009 11:14
Турэцкая Алімпіяды-Хатице Ализаде - Я ты мяне любіш / Азербайджан alptraum Мультымедыя 0 02-24-2009 20:57
Малітва робіць робат Bekki Мультымедыя 5 2008/01/11 21:43
Салдацкай адказ на малітву Beyza Нарысы і артыкулы 2 2008/11/10 17:47
Нарадзіўся Оскар самыя памятныя моманты alptraum Кніга Увядзенне 1 02-23-2008 21:22

Аўтаматычны пераклад (Працуе на Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish