MUHAKEME.NET FORUMU

Пошук па форуму

Пашыраны пошук

Уваход для зарэгістраваных карыстальнікаў

Запомніць мяне Дадаць тэму | Забыты

Register
Welcome

Партноў і мудры

Апавяданні і воіны Кніга Партноў і мудры пытання, яны спыталі мудраца: "Сэр, якога вы любіце больш за ўсё на свеце?" Я люблю мой Кравец ", адказаў ён. Тыя, хто задаюць пытанне быў зьдзіўлены:" Аб Госпадзе, свет ...

Connect with Facebook
Alt 12-20-2009, 02:19   #1
alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Партноў і мудры

Мудраца спыталі: "Сэр, свеце большасць тых, хто табе падабаецца?" Tailor, любоў мая, адказала яна. Змешваць пытанні былі: "Аб Госпадзе, свет будзе любіць яго так жа, хто калі ў майстэрнях Аднак апрача Хто гэта? Дзе ён быў? Чаму Кравец? Мудрага, нашчадкаў ... ле адказалі на гэтае пытанне: "Сябры мае, ды я, як мой краўца. Калі я падышоў да яго, паколькі ўсё, што магу праводзіць вымярэння зноў. Але іншыя не з'яўляюцца. Аднойчы яны вырашылі пра мяне, нават да смерці, я заўсёды буду бачыць той жа вачэй.
alptraum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in TechnoratiGoogle Bookmark this Post!
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap
Alt 12-20-2009, 22:21   #2
Партноў і мудрым --->:

Я жадаю ўсім можа быць бесстароннім.
habilmk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-21-2009, 08:36   #3
mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Партноў і мудрым --->:

Гэта цяжэй разбурыць забабоны расщепить атам. У, здавалася б індывідуальныя створаны адзін для аднаго, калі мы змаглі даведацца, як ацаніць рознымі спосабамі.
mus'ab isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Тэгі
мудры, Кравец

Хуткі адказ
Выпадковы пытанне

Ваша паведамленне:
Опцыі

Опцыі
Стыль Рубрыка водгукаў
Рубрыка водгукаў:

Падобныя тэмы
Прадмет Аўтар Форум Адказы Апошняе паведамленне
Fidelity папулярнай імам вёскі мудрага калегі Жыццё паглынання Папулярныя навіны 0 2009/09/06 8:20
Нури Бильге Джейлан членаў Канах журы абралі. alptraum Папулярныя навіны 0 04-23-2009 14:20
Tailor старую вопратку з маладым Beyza Нарысы і артыкулы 4 2009/08/04 19:22
Оруэл, мудрыя (вытрымкі з гэтай краіны) el_feta Нарысы і артыкулы 0 07-31-2008 11:27
мудрым 1 дзень ... candanag Нарысы і артыкулы 0 07-16-2008 11:52

Аўтаматычны пераклад (Працуе на Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish