| Sohbet bölümü Herkes burada sohbet edebilir |
Sohbet bölümü icinde Ağzı Olan Konuşsun(Klavyesi Olan Yazsın) konusu , Ağzı olan konuşsun dedik ama lütfen düşünerek konuşalım ve boş laflar etmeyelim.Herkes o gün üzerine konuşmak istediği bir konu açabilir. Ben mesela reklamlar üzerine konuşmak istiyorum... Siz reklamlar çıktığı zaman ...
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| O artık bizden ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 927
609 Mesajına 940 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağzı olan konuşsun dedik ama lütfen düşünerek konuşalım ve boş laflar etmeyelim.Herkes o gün üzerine konuşmak istediği bir konu açabilir. Ben mesela reklamlar üzerine konuşmak istiyorum... Siz reklamlar çıktığı zaman kanal değiştirenlerden misiniz?Yoksa reklamların yapımına ve etkileyiciliğine alıcı gözüyle bakanlardan mısınız? Ben mesela;Akbankın reklamlarını çok beğeniyorum,biligisayar desteğiyle hazırlanmış oldukça hoş reklamlar. Ayrıca patos rekalmına illet oluyorum ve RTÜK tarafında kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...Kesinlikle aile yapımıza uygun değil... |
| | |
| 3 adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür eden safinaz kişi: |
| | #2 |
Tesekkür etti: 425
194 Mesajına 337 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() | reklamları sevmememe ragmen 18 aylık yeğenimin reklam aşkı dolayısıyla ailecek izlemek zorundayız bizimki türkcell reklamlarında mest oluyo resmen |
| | |
| N u M a N adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | safinaz (01-28-2008) |
| | #3 |
| Co- Admin ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 774
592 Mesajına 1,078 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 173 Tecrübe Puanı: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yalan söyleyim 5-6 aydır televizyon seyretmiyorum sadece kurtlar vadisi o kadar onun için sadece kurtlar vadisindeki reklamları değerlendirirsem tek kelimeyle ''iğrenç'' hele o sanal reklamlar her çıktığında sanki gözüme gözüme giriyor ![]() reklam arasında dizi izler olduk!:( |
| | |
| | #5 |
Tesekkür etti: 425
194 Mesajına 337 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() | führer hakkaten "reklam arasında dizi izler olduk" cok haklısın kardeşim ![]() ![]() ![]() Konu N u M a N tarafından (01-28-2008 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peki şimdi ki konumuz da şu olsun,hiç ünlü birine benzetildiniz mi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şaka şaka sakın bu açtığım konuya cevap yazmayın... |
| | |
| | #8 |
| Cok taze burda o ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 0
2 Mesajına 2 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() | benim hem klavyem hem agızım var,e simdi nolcak konuscam mı yazcam mı =p |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #10 |
| o bir Paylasımcı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 16
42 Mesajına 61 tesekkür aldı
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| agzi, ağzı, konussunklavyesi, konuşsunklavyesi, olan, yazsin, yazsın |
| Seçenekler | |