| Siirler Begendiginiz diger sahislara ait siirleri burada yayinlayabilirsiniz |
Siirler icinde Ağla Yalnızlığım konusu , Sen nerdesin ben nerdeyim Yalnızlığın kucağında ağlayan Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi Sen değilmiydin ayrılalım diyen Şimdi pişmanmışsın ben hiç yokken Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi Bilmezsin ölümün bu kadar ...
![]() |
| | Deneme Tools | Stil |
| | #1 |
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tesekkür etti: 1,240
486 Mesajına 670 tesekkür aldı
Blog Başlıkları: 62 Tecrübe Puanı: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağla Yalnızlığım ![]() Sen nerdesin ben nerdeyim Yalnızlığın kucağında ağlayan Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi ![]() Sen değilmiydin ayrılalım diyen Şimdi pişmanmışsın ben hiç yokken Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi ![]() Bilmezsin ölümün bu kadar soğuk olduğunu Anlarsın zamanı gelince sende yalnız olduğunu Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi ![]() Bitmez tükenmez acılarla bıraktın günde Seni gömdüm tarihimin derinliklerine Ben değilim yalnızlığım ağlıyor şimdi Ağla yalnızlığım senden başka kimse ağlamıyor İbrahim Bayrak Konu yabanGülü tarafından (08-19-2008 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| yabanGülü adlı kullanıcıya bu mesajı için teşekkür edenler: | beyza (08-19-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ala, yalnzlm |
| Deneme Tools | |
| Stil | |
| |